

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте как да приготвите рецептата
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързият хляб, който може да направите в домашни условия
Приготвянето на това ястие е сравнително лесно и не са ви нужни много продукти
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая
Невероятно вкусно
Приготвя се много лесно
Всеки, спирал се пред френско кафене, е виждал изписано с тебешир на черна дъска пред входа Les œufs Bénédicte
Задължителна съставка е таханът – богата на ядки подправка, направена от смлени сусамови семена
Вижте рецептата
Ще споделим с вас рецептата за една изумителна манджа, която не изисква почти никакви познания в кулинарията